شعار سال
دوشنبه 15 بهمن 1403
  • 1397/08/19 - 12:13
  • - تعداد بازدید: 894
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
خبرگزاری فارس گزارش می‌دهد:

آموزش نسخه اشتغال‌زای روستایی فارس/ آموزش با تجهیزات ارزان قیمت

فارس با داشتن بیش از 8 هزار روستا و بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت از ظرفیت روستایی مطلوبی برخوردار است که باید مورد توجه قرار بگیرد. مربی مرکز آموزش فنی حرفه‌ای خواهران شیراز با تاکید بر استقبال از رشته‌ تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در روستاهای فارس بیان می‌کند: دختران و زنان ساکن سایر شهرستان‌های فارس و روستاها برای شرکت در این رشته بسیار مشتاق هستند.

فارس با داشتن بیش از 8 هزار روستا و بیش از یک میلیون و 400 هزار نفر جمعیت از ظرفیت روستایی مطلوبی برخوردار است که باید مورد توجه قرار بگیرد.
مربی مرکز آموزش فنی حرفه‌ای خواهران شیراز با تاکید بر استقبال از رشته‌ تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی در روستاهای فارس بیان می‌کند: دختران و زنان ساکن سایر شهرستان‌های فارس و روستاها برای شرکت در این رشته بسیار مشتاق هستند.
مهدی غریب زاده می‌افزاید: علاوه بر فارس از تمام کشور در این مرکز برای ثبت نام در رشته تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی متقاضی داریم اما در هر دوره تنها 16 نفر پذیرفته می‌شوند و آموزش می‌بینند.
وی تاکید می‌کند: در این مرکز متقاضیان فراوانی از مرودشت، داراب، سپیدان، داراب، فسا و ... مراجعه می‌کنند و حاضرند تا 3 ماه هر روز برای شرکت در این دوره کاربردی از محل زندگی خود به شیراز بیایند.
غریب زاده کارآفرین بودن این رشته را علت مورد استقبال قرار گرفتن عنوان می‌کند و می‌گوید: تهیه تچهیزات کامل برای اشتغال در این حرفه با یک و نیم تا دو و نیم میلیون تومان امکان پذیر است که با آن می‌توان موتور تراش، ساینده، سیستم محافظ آب و ... را تهیه کرد.
مربی مرکز آموزش فنی حرفه‌ای واحد خواهران شیراز معتقد است: برای این کار از سنگ معمولی تا سنگ قیمتی را می‌توان تراش داد تا زینت بخش زیورآلات، وسایل تزئینی و ... باشند.
سعیده بصیری، رییس مرکز آموزش فنی و حرفه ای خواهران شیراز نیز در این رابطه می گوید: این مرکز آمادگی دارد تا به دهیاران متقاضی، طرح و آموزش این رشته کاربردی را ارایه و در ضمن بازار فروش آنها را نیز تا سه سال از طریق معرفی به شرکت های فعال در این زمینه تامین کند.
وی با اشاره به حمایت‌هایی که مسئوولان استان باید در این حوزه داشته باشند عنوان می‌کند: برای گسترش این طرح در روستاهای استان بخش دولتی برای ارایه وام اشتغال‌زایی باید با جدیت بیشتری از مهارت آموزان حمایت کند تا افراد بتوانند با تهیه دستگاه و لوازم مورد نیاز در روستای محل زندگی خود مشغول به کار شوند.
بصیری ضمن ابراز خورسندی از کارآفرین بودن رشته تراش سنگ‌های قیمتی اعلام می‌کند: از 16 بانویی که در دوره قبل در این مرکز آموزش دیده‌اند 14 نفر اکنون در این کار شاغل هستند و 2 نفر دیگر هم به دلایل شخصی و عدم تمایل به اشتغال وارد این حرفه به صورت کاری نشده‌اند.

آرزوی آرزو
دختر جوانی که از زرقان برای یادگیری این حرفه به شیراز آمده است با اشاره به نحوه آشنایی خود با رشته تراش سنگ‌های قیمتی و نیمه قیمتی اظهار می‌کند: یکی از همکلاس‌های دانشگاهی من در شیراز این رشته را به من معرفی کرد.
آرزو ادامه داد: با توجه به ظرافتی که در این کار وجود دارد و بازدید از نمایشگاهی که یک بار در زرقان از این رشته داشتم، برای ثبت نام در این رشته در این مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای در شیراز اقدام کردم.
وی ابراز می گوید: متاسفانه برای بسیاری از رشته‌های دانشگاهی بازار کار مناسبی وجود ندارد و با یادگیری این رشته قصد دارم در زرقان کارگاه کوچکی راه‌اندازی کنم و به خواهر دیگرم نیز برای کمک به من این رشته را آموزش دهم.
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 77046
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب