شعار سال
یکشنبه 14 بهمن 1403
  • 1400/02/15 - 14:47
  • - تعداد بازدید: 287
  • - تعداد بازدیدکننده: 79
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری فارس:

ارائه آموزش در محیط کار واقعی به اثر بخشی بیشتر آموزش های مهارتی کمک می کند

نخستین جلسه شورای مهارت استان فارس در سال 1400 با حضور هاله فولادفر، مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری فارس و مدیران کل عضو شورا و با موضوع تشریح آموزش های مهارتی در محیط کار واقعی و آموزش های جوار صنعت در محل استانداری فارس برگزار شد.

نخستین جلسه شورای مهارت استان فارس در سال 1400 با حضور هاله فولادفر، مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری فارس و مدیران کل عضو شورا و با موضوع تشریح آموزش های مهارتی در محیط کار واقعی و آموزش های جوار صنعت در محل استانداری فارس برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای فارس در ابتدای این جلسه دکتر فولاد فر ضمن اشاره به نقش مهم آموزش های مهارتی در سطح جامعه گفت: با توجه ویژه به ارائه آموزش های فنی و حرفه ای و تربیت نیرو های ماهر می توانیم به نیاز های خاص بازار کار و صنایع پاسخ دهیم.
وی با بیان اینکه استان فارس جز استان های پیشرو در بحث ارائه آموزش های فنی و حرفه ای می باشد گفت: ارائه آموزش های مهارتی در محیط کار واقعی به اثر بخشی آموزش های مهارتی کمک کرده و از این طریق می توانیم جوابگوی طیف وسیعی از افراد جامعه باشیم.
در ادامه مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس گفت: آموزش در محیط کار واقعی در راستای اجرایی نمودن بند ۲ سیاست های کلی اشتغال ابلاغی ار سوی مقام معظم رهبری و بند ۵ سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی و همچنین استفاده از ظرفیت های بخش های غیردولتی در توسعه آموزش های مهارتی اجرا می گردد.
وی افزود: آشنایی با محیط کسب و کار، کسب تجربه و آماده سازی و ایجاد خودباوری در مهارت آموز برای ورود به عرصه اشتغال و کارآفرینی، حفظ و پایداری مشاغل سنتی و بومی خصوصا در صنایع دستی، کمک به بنگاه‌های فعال به منظور شناسایی و جذب نیروی کار مستعد و توانمند، کاهش هزینه های جذب و به کارگیری نیروهای فاقد مهارت و استفاده از ظرفیت و توان آموزشی عملی بنگاه‌های اقتصادی از مهمترین اهداف اجرای طرح مهارت آموزی در محیط کار واقعی می باشد.
دکتر حشمت کوشکی بیان کرد: در سال گذشته 3 هزار و 997 نفر از کار آموزان ما آموزش های خود را در محیط واقعی کار فرا گرفتند که این عملکرد به نسبت تعهد 2 هزار و 100 نفری سال گذشته نشان دهنده رشدی 190 درصدی در این حوزه است.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس در ادامه به معرفی مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی پرداخته و ضمن اشاره به برخی از چالش های پیش روی صنایع از جمله پایین بودن کیفیت محصول یا خدمات، زیاد بودن زمان تولید و ارائه خدمات ، بالا بودن قیمت تمام شده محصول یا خدمات، هزینه زیاد فرایند انبار داری کالاو حمل و نقل، زیاد بودن حوادث حین کار، توقف مکرر حین تولید و ارائه خدمات، ضایعات فراوان و بروز نبودن مهارت پرسنل با تکنولوژی روز گفت: آموزش فنی و حرفه ای با راه اندازی مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی و ارائه آموزش های بروز و با کیفیت به کارکنان صنایع و کارخانجات تلاش می کند تا سهمی ارزنده در تولید با کیفیت در سطح استان ایفا نماید.
این مقام مسئول کاهش قیمت تمام شده محصولات،افزایش سود بنگاه اقتصادی، ارتقاء قیمت محصول، افزایش تقاضای خرید و فروش، افزایش عمر تجهیزات و کاهش حوادث حین کار را از نتایج اجرای دوره های مهارتی در مراكز جواركارگاهی و بين كارگاهی برشمرد. وی در پایان خاطر نشان کرد: استان فارس با 32 مرکز پس از استان تهران مقام دوم کشور در بحث راه اندازی مراکز جوار و بین کارگاهی را داراست.
در ادامه مدیران حاضر در جلسه به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خویش در حوزه مباحث مطرح شده پرداختند.
  • گروه خبری : اخبار استان,اخبار حوزه مدیریت
  • کد خبر : 86163
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب