شعار سال
چهارشنبه 17 بهمن 1403
  • 1394/09/29 - 14:35
  • - تعداد بازدید: 505
  • - تعداد بازدیدکننده: 25
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه آموزشی ارتقاء مهارت نانوایان در زرین دشت

کارگاه آموزشی یک روزه ارتقاء مهارت نانوایان زرین دشت به درخواست اتحادیه اصناف نانوایان شهرستان زرین دشت با هدف بهبود کیفیت نان تولیدی برای 40 نفر از نانوایان زرین دشت برگزار شد.

کارگاه آموزشی یک روزه ارتقاء مهارت نانوایان زرین دشت به درخواست اتحادیه اصناف نانوایان شهرستان زرین دشت با هدف بهبود کیفیت نان تولیدی برای 40 نفر از نانوایان زرین دشت برگزار شد.

در ابتدای این کارگاه آموزشی یزدانی، رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای زرین دشت با اشاره به اهمیت اقتصادی و استراتژیک نان و آرد در کشور تصریح کرد: هدف اصلی ما افزایش کیفیت پخت نان و آموزش نانوایان است و هدف از برگزاری این دوره آموزشی بالا بردن مهارت و به روز رسانی اطلاعات شغلی و فنی نانوایان و عرضه نان های با کیفیت و مورد رضایت مردم است.

وی بیان کرد: لازم است نانوایان با روشهای افزایش کیفیت تولید نان و بهینه سازی مراحل تولید نان آشنا شوند و به ایمنی و بهداشت محیط کار و ارتباط آن با سلامت جامعه توجه کنند.
یزدانی بیان کرد: شرکت کنندگان در این کارگاه آموزشی می توانند با تولید نان باکیفیت و مرغوب، رضایت مردم را جلب کرده و سود آوری خود را نیز افزایش دهند.
در این کارگاه آموزشی شرکت کنندگان با روشهای صحیح پخت نان، شیوه های جلوگیری از بروز ضایعات نان و عوامل موثر بر افزایش کیفیت نان آشنا شده و در بخش عملی نیز شرکت کنندگان در دوره با حضور در نانوایی نعمتی مراحل عملی پخت انواع نانهای سنگک، لواش و حجیم را در حضور استاد مربوطه اجرا نمودند.
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 50636
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب