تبیین برنامه ها و عملکرد مرکز آموزش فنی وحرفه ای شهرستان خرمبید
مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان خرم بید در سال 1380 با سه کارگاه آموزشی شروع به فعالیت نموده که به لطف خداوند و همت مسئولین و پرسنل زحمت کش و پیگیری مدیران استانی و شهرستانی امروز ما شاهد 12 کارگاه فعال و بیش از 40 حرفه آموزشی می باشیم که این آموزشهای بصورت رایگان در بخش برادران و خواهران و ثابت و سیار اجرا میگردد و همچنین در بخش کارگران صنعت ساختمان در حدود 400 نفر و دربخش قال بافی 500نفر موفق به دریافت گواهینامه شده اند ...
• معرفی اجمالی مرکز آموزش فنی حرفه ای شهرستان
مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان خرم بید در سال 1380 با سه کارگاه آموزشی شروع به فعالیت نموده که به لطف خداوند و همت مسئولین و پرسنل زحمت کش و پیگیری مدیران استانی و شهرستانی امروز ما شاهد 12 کارگاه فعال و بیش از 40 حرفه آموزشی می باشیم که این آموزشهای بصورت رایگان در بخش برادران و خواهران و ثابت و سیار اجرا میگردد و همچنین در بخش کارگران صنعت ساختمان در حدود 400 نفر و دربخش قال بافی 500نفر موفق به دریافت گواهینامه شده اند که برای استفاده از مزایای بیمه به سازمان تامین اجتماعی معرفی شده اند.
• مهم ترین برنامه ها و رویکردهای جدید کاری مرکز آموزش فنی حرفه ای ارتقاء مهارت شهرستان شیراز در سال 1395
الف ) انجام نیاز سنجی روستایی و سوق دادن آموزشها طبق نیاز سنجی انجام شده در شهرستان
ب ) بمنظور تحقق شعار سال مبنی بر تحقق اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل و ایجاد اشتغال پایدار در شهرستان – دعوت از سرمایه گذار توسط مدیر کل محترم و تشکیل جلسه جهت ایجاد مدیریت بازار یابی و مهیا نمودن زیر ساخت های لازم از طریق کارآفرینان در عرصه فرشبافی .
ج ) پیگیری لازم جهت اخذ مجوز دانشگاه علمی کاربردی با توجه به عدم وجود فرصت تحصیلی در بعضی از رشته ها در سطح شهرستانهای همجوار مانند طراحی دوخت و غیره .
د ) با توجه به وجود معادن سنگ در شهرستان ، پیگیریهای لازم جهت راه اندازی کارگاه معرق سنگ و گوهر تراشی صورت پذیرفته است.
• عملکرد آموزش فنی حرفه ای شهرستان شیراز در سال 94 و سه ماهه اول سال95 در مجموع چند نفر ساعت/چند نفر دوره بوده است؟
نفر ساعت سال 1394 = 225498
نفر دوره سال 1394 = 1048
نفر ساعت سه ماهه اول سال 1395 = 41795
نفر دوره سه ماهه اول سال 1395 = 307
• در راستای بهره گیری از ظرفیت های منطقه ای به استناد طرح های توسعه ای و آزمایشی شهرستان چه اقداماتی(آموزش، نیاز سنجی مشاغل و تدوین استاندارد آموزشی) صورت گرفته است؟
- همکاریبا اداره کل جهت بازنگری استاندارد نصاب وسایل حفاظتی وایمنی ساختمانها وتاسیسات زیر گروه برق توسط مربی برق این مرکز جناب آقای مهدی کریمی
- با توجه به وجود صنایع و صنوف و نیاز به امر آموزش در این واحد ها و مشخص شدن استادکاران صنفی وتعیین نماینده واحد های صنفی و صنعتی در سایت سادناب و درخواست اجرای دوره در سادناب و پورتال آموزشی مرکز در بخش آموزش درصنایع فعالیتهای لازم صورت گرفته است.
- با توجه به وجود معادن سنگ و وجود بیش از یکصد واحد سنگبری در سطح شهرستان اختصاص یک کارگاه معرق سنگ جهت استفاده از ظرفیت های منطقه و بازار فروش این محصول در دستور کار است.
- استفاده از ظرفیت های دانشگاهی شهرستان از جمله دانشگاه آزاد اسلامی واحد صفاشهر و دانشگاه آزاد اسلامی واحد قادرآباد و دانشگاه پیام نور واحد صفاشهر جهت اجرای دوره های جوار دانشگاهی و مهارتهای پیشرفته .
• برنامه های مرکز در راستای اجرای آزمون های الکترونیکی را تبیین کنید.
- اضافه نمودن یک خط تلفن و اینترنت مجزا .
- آماده نمودن سالن آزمون و پارتیشن بندی و اختصاص محلی ثابت برای آزمون آنلاین .
- پیگیری در راستای اختصاص تعدادی کامپیوتر مختص آزمون توسط اداره کل .
- شبکه بندی سیستم های آزمون .
• در راستای اجرای طرح ارتقاء شایستگی های حرفه دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی با رویکرد رفع نیاز بازار کار کشور به نیروی متخصص(مصوب جلسه 4\9\93 شورای عالی اشتغال) چه اقداماتی(نیازسنجی، پیش بینی دوره های مهارتی و اجرای آموزش ها) از زمان ابلاغ تاکنون در آن مرکز صورت گرفته است؟
در راستای اجرای ارتقاء شایستگی های مهارتی دانشجویان و دانش آموختگان دانشگاهی ، برگزاری جلسه با اساتید دانشگاه و برگزاری دوره های کارورزی دانشجویان و همچنین انعقاد قرارداد آموزشی جهت برگزاری کلاسهای عملی رشته های دانشگاهی پیگیریهای مناسبی صورت گرفته است.
• در زمینه اقتصاد مقاومتی اجرای پروژه در ارتقای مهارت های فنی و حرفه ای و کسب و کار بازار محور از برنامه ملی، عدالت بنیان کردن اقتصاد و توسعه اجتماعی به سازمان آموزش فنی حرفه ای واگذار شده است. چه پیشنهادی دارید؟
- ایجاد فضای مناسب جهت ارتقاء مهارت کارگران صنعت ساختمان و قالی بافان در جهت توسعه خدمات و عدالت اجتماعی .
- بکارگیری ظرفیت ها و قابلیت های متنوع در شهرستان با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان با وجود منابع سنگ و ایجاد طرح هایی همچون معرق سنگ و گوهر تراشی .
• در راستای مشارکت ذینعان و شرکای اجتماعی، کارفرمایان و کارآفرینان صنایع، صنوف، دانشگاه ها و موسسات آموزشی، تشکل های کارگری و کاریابی ها و جویندگان کار، برنامه ها و اقدامات آموزش فنی حرفه ای آن شهرستان را تبیین کنید.
- تعداد آموزشگاههای آزاد این شهرستان 6 آموزشگاه می باشد که یک آموزشگاه نیز در حال انتقال به این شهرستان می باشد که با اضافه شدن آن تعداد آموزشگاههای شهرستان به 7 آموزشگاه می رسد .
- حذف رشته های موازی با آموزشگاههای آزاد در مرکز و سایر بخشهای آموزشی .
- تبلیغ رشته های آموزشگاههای آزاد در وب سایت مرکز و کلیه مناسبتها و مراسم ها .
- درخواست تسهیلات اعطایی به آموزشگاههای آزاد به اداره کل محترم و بانک های عامل در سطح شهرستان .
- مجوز افزایش رشته عمران به آموزشگاه تاسیسات زارعی جهت جذب بهتر کارآموز .
- صدور مجوز تبصره برادران و خواهران برای بعضی از آموزشگاهها .
- تسریغ در انجام امور مربوط به آموزشگاهها .
- همکاری با آموزشگاهها در سایر امور از جمله انجام آزمونهای فرعی در قسمت مشهد مرغاب قادرآباد بدلیل بعد مسافت و رعایت حال کارآموزان آموزشگاههای آن بخش .
- دعوت از سرمایه گذار غیر خصوصی برای سرمایه گذاری در بخش فرش شهرستان و برگزاری آزمونهای صلاحیت فنی کلیه صنوف جهت ارتقاء و صدور مجوز اشتغال
- تشکیل جلسه با حضور روسای اداره تعاون کار و اموراجتماعی و اداره کاریابی و اعلام و ساماندهی جویندگان کار با توجه به مدرک تحصیلی جهت ارتقاء مهارت عملی جهت جذب به بازار کار .
• مهمترین برنامه های آن مرکز در راستای بزرگداشت ششم مردادماه، روز ملی آموزش های فنی حرفه ای و کار آفرینی را بیان کنید.
نصب بنر در سطح شهرستان – برپایی نمایشگاه و دعوت از عموم جهت بازدید از دستاورد ها – تبلیغ و پذیرایی و توزیع تراکت و ترویج آموزشهای فنی وحرفه ای در مصلای نماز جمعه و عیب یابی انژکتوری اتومبیل های سواری بصورت رایگان بمناسبت هفته ملی مهارت در مرکز
نظر دهید