رونمایی از نشان مهارت آموزی الکترونیک با حضور معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و رييس سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور ، مراسم رونمایی از نشان مهارت آموزی الکترونیک مورخ 21/9/95 با حضور مسؤولان اين سازمان و شرکت توسعه اعتماد نوین برگزار شد.
به گزارش روابط عمومي سازمان آموزش فني و حرفه اي كشور ، مراسم رونمایی از نشان مهارت آموزی الکترونیک مورخ 21/9/95 با حضور مسؤولان اين سازمان و شرکت توسعه اعتماد نوین برگزار شد.
در اين مراسم محمد امین سازگار نژاد، معاون وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی و رييس اين سازمان بيان داشت: استقرار سامانه نشان مهارت آموزی الکترونیک (نما) با هدف نظارت بر تارنماهای فعال در حوزه آموزش های مهارت صورت گرفته است.
وی افزود: استقرار سامانه ساماندهی محتوای آموزشی مهارت به منظور سازماندهی حوزه محتوای آموزش های مهارتی (دیجیتال) است.
ريیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بيان داشت: نماد یاد شده فرصتی برای کسانی است که توانمندی خود را در قالب آموزش ارائه دهند.
وی اظهار داشت: همچنین نشان مهارت آموزی الکترونیک فرصتی برای جوانانی خواهد بود که بتوانند آموزش های مهارتی را پیگیری کنند و آن آموزش ها را با استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای منطبق کنند.
محمد امين سازگار نژاد، با مثبت ارزیابی کردن تعامل سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با بخش خصوصی بيان داشت: از فردا این نماد به عنوان یک نیاز ملی مطرح خواهد شد، به طوری که هر فرد و یا مؤسسه ای بخواهد آموزشی را در فضای مجازی و یا حضوری پیگیری کند باید با استفاده از این نماد کار آموزش را دنبال کند.
معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي افزود: نماد مذكور اين اطمینان را به خانواده ها می دهد که فرزندانشان آموزش هایی را فرا می گیرند که منطبق با استانداردهای سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور است.
همچنین مهدی صفری، مدیرعامل توسعه اعتماد مبین در این نشست از تعامل بین نهاد دولتی و بخش خصوصی ابراز رضایت کرد و بيان داشت: بر اساس تفاهمنامه همکاری با سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، همکاری مبتنی بر VOIC-VOIP به ویژه جهت آموزش در نقاط محروم و آموزش روستایی را پیگیری خواهیم کرد.
وی اظهار داشت: همچنین سامانه مدیریت تعاملات گروهی (ستاد، ادارات کل، مراکز و آموزشگاه ها) بر اساس این تفاهمنامه پیگیری خواهد شد.
مهدي صفری، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور را از جمله سازمان های مهم و مؤثر برای توسعه اشتغال در کشور دانست.
در پایان این نشست همچنین تفاهمنامه همکاری بین محمد امین سازگار نژاد، معاون وزير تعاون، كار و رفاه اجتماعي و ريیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و مهدی صفری، مدیر عامل شرکت توسعه اعتماد مبین امضا شد.
نشان مهارت آموزی الکترونیک
نشانهای نمادین است که منحصراً توسط سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور صادر شده و به کسب و کارهای مجاز ارائه دهنده خدمات آموزش مهارتی در فضای مجازی مانند کسب و کارهای مبتنی بر پیامک، شبکه های اجتماعی، برنامههای موبایلی، تارنماها و ... با هدف ساماندهی، احراز هویت و صلاحیت آنها اعطا میگردد؛ این نماد پس از بررسی کسب و کار و احراز هویت و صلاحیت مالک (حقیقی یا حقوقی) آن برای مدت یک سال صادر میشود.
اهداف ایجاد نشان مهارت آموزی الکترونیک
• شناسایی و ساماندهی کسب و کارهای مهارت آموزی در فضای مجازی
• جهت دهی به محتوای آموزشهای مهارتی
• ایجاد بستر مطمئن و ساختارمند برای متقاضیان ورود به عرصه آموزشهای مهارتی
• رتبه بندی فعالان تولید رسانه های آموزش مهارتی
• کمک به عدالت آموزشی و ارزیابی محتوای مهارت آموزی
• ثبت حقوق مادی و معنوی محتوا برای تولید کننده
• جلب اعتماد کاربران در استفاده ازمحتوا
انواع نشان مهارت آموزی الکترونیکی (نما)
کسب و کارهای متقاضی دریافت نما، پس از ثبت نام در سامانه به نشانی http://nama.irantvto.ir مورد ارزیابی قرار میگیرند. این ارزیابی شامل مجموعهای از چک لیستهای کنترلی برای بررسی احراز هویت، ساختار کسب و کار، مجوزها، نوع و میزان خدمات و ... است. با توجه به تعداد چک لیستهایی که کسب و کار موفق به دریافت تایید شود، یکی از 4 رنگ نما به آن اختصاص مییابد.
نشان خاکستری (نما موقت):
درصورتی که کسب و کار موفق به دریافت تاییدیه 18 عنوان اول چک لیست شود، نشان خاکستری رنگ به آن تعلق میگیرد. این 18 مورد بیشتر درباره احراز هویت، ساختار کلی فنی و محتوایی است.
نشان برنزی:
پس از اعطای نشان موقت فرایند بررسی کسب و کار جهت دریافت نشان برنزی آغاز میشود. اعطای نشان برنزی ، مستلزم احراز مجموعهای از معیارهاست.
نشان نقرهای:
فرایند اعطای نشان نقره ای از لحاظ معیارهای ارزیابی کاملاً مطابق با نشان برنزی است. از جمله موارد اضافه شده در این نشان میتوان به الزام کسب و کار برای نصب گواهی امنیت SSL در وب سایت مربوطه و استفاده از محتواهای آموزش الکترونیکی دارای شناسه معتبر از مراجع ذیصلاح اشاره کرد.
نشان طلایی:
نشان طلایی نیز به کسب و کارهای ویژه در حوزهی مهارت آموزی الکترونیکی داده میشود. برای آگاهی از جزئیات هر نشان میتوانید به وب سایت نشان مهارت آموزی الکترونیک مراجعه نمایید.
سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، برای آگاهی متقاضیان دریافت نشان، شاخصهای ارزیابی تهیه کرده است که این شاخصها معیار تعیین شرایط احراز در هر کدام از انواع نشان توضیح داده شده در بالاست.
نظر دهید