شعار سال
سه شنبه 16 بهمن 1403
  • 1395/09/18 - 11:09
  • - تعداد بازدید: 657
  • - تعداد بازدیدکننده: 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور:

70 درصد مهارت آموزان آموزش های فنی و حرفه ای در کشور شاغل شده اند

قائم مقام رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: بنا بر آمارها، به طور متوسط 70 درصد افرادی که در مراکز دولتی و یا آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای از آموزش های مهارتی برخوردار شده اند، شاغل شده اند. به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس رحمت الله رحمتی، در حاشیه آیین افتتاح پنجمین دوره مسابقات قرآن کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: هم اینک 20 هزار شغل درکشور وجود دارد که از این تعداد سازمان آموزش فنی و حرفه ای سه هزار شغل را آموزش می دهد.

قائم مقام رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای گفت: بنا بر آمارها، به طور متوسط 70 درصد افرادی که در مراکز دولتی و یا آموزشگاه های آزاد فنی و حرفه ای از آموزش های مهارتی برخوردار شده اند، شاغل شده اند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس رحمت الله رحمتی، در حاشیه آیین افتتاح پنجمین دوره مسابقات قرآن کارکنان سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در حرم مطهر حضرت احمدبن موسی شاهچراغ(ع) در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی گفت: هم اینک 20 هزار شغل درکشور وجود دارد که از این تعداد سازمان آموزش فنی و حرفه ای سه هزار شغل را آموزش می دهد.
وی اظهار کرد: استانداردهای جدید و آموزش های به روز در مهارت آموزی ها مورد نظرماست و تلاش می کنیم به سمت رشته ها و آموزش های جدید حرکت کنیم.
قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای ادامه داد: ماموریت اصلی این سازمان آموزش های مهارتی به جویندگان کار و شاغلان است که تلاش می کنیم تخصص و تعهد در کنار هم قرار گیرد.
وی بیان کرد: شغل تنها استخدام و حقوق بگیری نیست بلکه ورود به عرصه تولید و خدمات است و ما در این زمینه تلاش می کنیم تا نگاه به فرهنگ اشتغال و شغل را در کشور تغییر دهیم.
رحمتی گفت: هدف ما گسترش این فرهنگ به صنایع و اصناف است تا ارتقاء بهره وری در صنعت و تولید و افزایش ضریب ایمنی نیروی کار در جامعه بهبود یابد.
قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اظهار کرد: در گذشته به دنبال این بودیم که سازمان آموزش فنی و حرفه ای و دولت در هر مکانی با سرمایه گذاری کلان مرکز آموزش فنی و حرفه ای را با کارگاه های مجهز و بدون مشتری بسازد اما در حال حاضر تمرکز ما بر ورود بخش خصوصی به عرصه آموزش فنی و حرفه ای کشور است.
این مقام مسئول ادامه داد: بر این باوریم که بایستی از ظرفیت بخش خصوصی و آموزشگاه های آزاد در ارائه آموزش های فنی و حرفه ای استفاده شود و فعالیت ها در این زمینه برای بخش خصوصی نیز به گونه ای باشد که برای آن ها صرفه اقتصادی داشته باشد.
رحمتی گفت: هم اینک بخشی از آموزش هایی که توسط بخش خصوصی و آموزشگاههای آزاد باید انجام شود توسط بخش های دولتی انجام می شود که این رویه در حال تغییر است و در برنامه ششم توسعه طرح هایی برای سپردن آموزش های فنی و حرفه ای به بخش خصوصی ارائه شده است.
قائم مقام سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور گفت: در شرایط کنونی افراد زیادی رسیدن به اشتغال را منوط به کسب آموزش های رسمی و یا مدرک های دانشگاهی می دانند که عمده این آموزش ها تئوری است و منجر به اشتغال نمی شود.
رحمتی ادامه داد: متاسفانه هزینه کردن برای فراگیری مهارت در سبد هزینه خانوار در کشور ما نهادینه نشده است و این درحالی است که مردم ما برای گرفتن مدرک دانشگاهی هزینه می کنند اما برای فراگیری آموزش های مهارتی اهمیت قائل نیستند.
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 60751
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب