شعار سال
سه شنبه 27 خرداد 1404
  • 1404/02/31 - 14:02
  • - تعداد بازدید: 50
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سفر رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به استان فارس صورت پذیرفت :

آئین افتتاحیه فاز دوم مرکز هیئت امنائی خیرساز آموزش فنی‌ و حرفه‌ای شهرستان گراش

در این آیین افتتاح که با حضور «غلامحسین محمدی»، معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی‌وحرفه‌ای، «منصوری» معاون پژوهش، برنامه‌ریزی و سنجش مهارت سازمان و مدیران استانی و شهرستان برگزار شد، فاز دوم مرکز خیرساز آموزش فنی‌وحرفه‌ای شهرستان گراش که به همت خیر مهارتی «محمدرضا محسنی» ساخته شده است به بهره‌برداری رسید.

 

به گزارش روابط عمومی سازمان آموزش‌ فنی‌وحرفه‌‌ای'، فاز دوم این مرکز مهارتی خیرساز با اعتباری بالغ بر  ۵۰ میلیارد ریال و با زیربنای ۴۰۰ مترمربع و با ۲ کارگاه چند منظوره در رشته‌های کنترل و اتوماسیون، تاسیسات ساختمان و فناوری اطلاعات و نیز یک بخش آموزش هتل‌داری، ساخته شده است.

 این مرکز خیرساز دارای سالن آزمون آنلاین و همچنین خوابگاه جهت اسکان کارآموزان و مربیان است.

 

کلنگ‌زنی و آغاز عملیات عمرانی فاز سوم مرکز خیرساز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان گراش

 

 در این آیین که با حضور «غلامحسین محمدی» معاون وزیر و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور،  «محسنی» خیر مهارتی و مدیران و مسئول استانی و شهرستان گراش برگزار شد، فاز سوم این مرکز خیرساز کلنگ‌زنی شد.

 

 در این فاز که بر اساس رویکرد «طرح کارافن» و برای توسعه زیرساخت‌های خود اشتغالی زنان و جوانان طراحی شده است، کارگاه‌های تولیدی و‌ نیز فروشگاه دائمی محصولات تولیدی پیش‌بینی شده است.

 

 مرکز هیات امنایی خیرساز شهرستان گراش به همت «محمدرضا محسنی» در زمینی به مساحت ۴۰ هزار مترمربع و در ۲ فاز ساخته شده است‌ و پیش‌بینی می‌شود فاز سوم آن در سال آینده به بهره‌برداری برسد.

  • گروه خبری : اخبار استان,اخبار معاونت آموزش,اطلاعیه های مهم,اخبار مراکز,اطلاعیه های آموزشی,اخبار معاونت اداری و پشتیبانی,اخبار حوزه مدیریت
  • کد خبر : 123271
کلمات کلیدی
زهرا تاج پیکر
خبرنگار

زهرا تاج پیکر

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب