شعار سال
دوشنبه 20 اسفند 1403
  • 1396/09/25 - 13:37
  • - تعداد بازدید: 694
  • - تعداد بازدیدکننده: 116
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی صورت پذیرفت:

افتتاح یکی از جامع ترین مراکز خیریه کشور در شهرستان داراب

یکی از جامع ترین مراکز خیریه کشور با نام دست های مهربان حاج بهمنی و پسران با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان داراب استان فارس افتتاح شد. به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس به نقل از خبرگزاری ایرنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پنجشنبه گذشته در آیین افتتاح این مرکز خیریه بیان داشت: این مرکز را حاج غلامرضا بهمنی یکی از خیران شهرستان داراب با هزینه 60 میلیارد ریال ساخته است.

یکی از جامع ترین مراکز خیریه کشور با نام دست های مهربان حاج بهمنی و پسران با حضور وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در شهرستان داراب استان فارس افتتاح شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس به نقل از خبرگزاری ایرنا، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، پنجشنبه گذشته در آیین افتتاح این مرکز خیریه بیان داشت: این مرکز را حاج غلامرضا بهمنی یکی از خیران شهرستان داراب با هزینه 60 میلیارد ریال ساخته است.
دکترعلی ربیعی افزود: این مرکز که در زمینی به مساحت پنج هزار مترمربع و زیربنای چهار هزار مترمربع ساخته شده، شامل بخش های نگهداری کودکان بی سرپرست، کلینیک جامع توان بخشی و کارگاه اشتغالزایی است.
وی، با ارج نهادن به اقدام ارزشمند غلامرضا بهمنی، اظهار کرد: در این مرکز خیریه سه رشته مهارتی قالی بافی، تراش سنگ تزیینی و دوخت پوشاک تحت نظر مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان داراب آموزش داده می شود و با تخصیص وام های کم بهره زمینه ایجاد اشتغال برای دستکم 200 نفر مهیا شده است.
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی افزود: در بخشی دیگر از این مرکز که یکی از جامع ترین مراکز خیریه در کشور به شمار می آید، غربالگری شنوایی و بینایی انجام می شود و امیدواریم که غربالگری ژنتیک نیز به زودی در این مکان راه اندازی شود. دکتر ربیعی ادامه داد: مددجویانی که از بهزیستی ترخیص می شوند دچار مشکلاتی همچون مسایل اجتماعی و معضل یافتن کار و کسب درآمد هستند اما می توان در این مرکز خیریه با همکاری سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور با اجرای طرح مهارت تا اشتغال (مهتا) زمینه حضور این مددجویان در جامعه و حتی کارآفرینی را برای آنان فراهم آورد. شایان ذکر است که شهرستان داراب در فاصله 225 کیلومتری جنوب شرقی شیراز قرار دارد.
  • گروه خبری : نمایش اسلاید
  • کد خبر : 71153
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب