با حضور مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس، مسئولیت اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل، طی احکامی به اعضاء ابلاغ شد
جلسه شورای امر به معروف و نهی از منکر با حضور کیائی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس و اعضای شورای امر به معروف و نهی از منکر اداره کل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس، در ابتدای این جلسه حجه الاسلام حسین زاده، طی بیاناتی اظهار داشت: اسلام به مسأله امر به معروف و نهی از منکر خیلی اهمیت داده است. روایتی از امیرالمؤمنین علی«ع» است که میفرمایند: «وَ مَا أَعْمَالُ الْبِرِّ کُلُّهَا وَ الْجِهَادُ فِی سَبِیلِ اللهِ عِنْدَ الْأَمْرِ بِالْمَعْرُوفِ وَ النَّهْی عَنْ الْمُنْکَرِ إِلَّا کَنَفْثَهٍ فِی بَحْرٍ لُجِّی» همۀ خوبیها یک طرف، از جمله جهاد در راه خدا، امربهمعروف و نهیازمنکر هم یک طرف. همۀ خوبیها در مقابل خوبی امربه معروف و نهی از منکر، قطره ای از دریاست.
در ادامه کیائی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان مطالبی را در این راستا بیان نمود و ابراز داشت: امربهمعروف و نهیازمنکر در اسلام جایگاهی بس مهم دارد و توصیه های اساسی در این حوزه نشان از اهمیت ویژه آن دارد. یکی از مصادیق اهمیّت دادن به این امر، عدم ترک واجبات و اجتناب از گناهان است، به طوری که دیگران از رفتار انسان سرمشق بگیرند. این مرتبه از بهترینِ مراتب است و تأثیر زیادی هم دارد. بهخصوص پدر و مادر در خانه، معلّم در مدرسه، و بزرگان در اجتماع، بهراحتی میتوانند با اهمیّت به این مرتبه از امربهمعروف و نهیازمنکر، از خانواده و جامعه از نظر اخلاقی محیطی امن و سالم بسازند. امام صادق«ع» میفرمایند: با عمل خود، امربهمعروف و نهیازمنکر کنید و زینت تشیّع باشید، نه مایۀ ننگ آن. در سطح جامعه و عموما در درون خانواده، و در محیط های شغلی و بیرونی، همه باید بر یکدیگر نظارت ملی داشته باشند؛ البته بدون تندی و تنش، و بد اخلاقی.
در پایان جلسه کیائی، مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان و رئیس شورای امر به معروف و نهی از منکر، به اتفاق جمعی از مدیران ستادی اداره کل و روحانیت حاضر در جلسه مسئولیت اعضاء در این شورا را طی احکامی جداگانه اهداء و ابلاغ کردند.
نظر دهید