شعار سال
یکشنبه 14 بهمن 1403
  • 1399/07/20 - 11:33
  • - تعداد بازدید: 488
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مهندس هاشمی در جمع اعضای مجمع نمایندگان مجلس استان فارس:

برای بودن در مسیر رقابت و کیفیت، دارا بودن مهارت بسیار حائز اهمیت است

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در جریان سفر سه روزه به استان فارس با رئیس و اعضای مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان فارس دیدار و گفتگو کرد.

رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور در جریان سفر سه روزه به استان فارس با رئیس و اعضای مجمع نمایندگان مجلس شورای اسلامی استان فارس دیدار و گفتگو کرد.
به گزارش روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای فارس در ابتدای این نشست نمایندگان استان فارس در مجلس یازدهم به بیان مطالبات خویش از سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور پرداخته و به اتفاق اذعان کردند که مهارت آموزی امروز به یک نیاز جدی جامعه تبدیل شده است و آموزش های فنی و حرفه ای نقشی بسیار تاثیر گذار در توسعه کشور ایفا می کنند.
در ادامه مهندس هاشمی، معاون وزیر و ریاست سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور اظهار کرد: به منظور اثر گذاری بیشتر آموزش ها، بایستی سهم مهارت در بحث اقتصاد مقاومتی به درستی تدوین شود و به توانمندی جامعه انسانی توجه بیشتری صورت پذیرد زیرا تا زمانی که مهارت را به یک رویکرد و یک ضرورت ملی ارتقاء ندهیم نمی توانیم از عهده پاسخ به مطالبات جامعه امروز بر آییم.
وی با اشاره به سطح تحصیلات کار آموزان مراکز آموزش فنی و حرفه ای که بیشتر آن ها را فارغ التحصیلان دانشگاهی تشکیل می دهند گفت: امروزه ارزیابی همه مسئولان از شرایط موجود اینست که از طریق دانشگاه نتوانستیم به توانمندی کافی برسیم.
این مقام مسئول در ادامه سخنانی را در خصوص لزوم تهیه سند توسعه آموزشهای مهارتی استان ها ایراد نموده و خاطر نشان کرد: در تدوین سند توسعه آموزش های مهارتی استان فارس نهادهایی همچون اتاق های بازرگانی، سازمان صمت، جهاد کشاورزی، نظام های مهندسی و دستگاههای متولی امر اشتغال باید دخالت داشته باشند و طرح آمایش استان فارس منهای استانهای همجوار از جمله بوشهر، هرمزگان، خوزستان، یزد و اصفهان جواب نخواهد داد.
علی اوسط هاشمی اذعان کرد: نیمه عمر مهارت در حال حاضر با توجه به رشد علم و تکنولوژی پنج سال می باشد و کار آموزان باید پس از این مدت مهارت خود را بروز کنند و هرکس متناسب با زمان مهارت خود را بروز نکند در معرض حذف از بازار و صنعت قرار دارد.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: برای بودن در مسیر رقابت و کیفیت، دارا بودن مهارت بسیار حائز اهمیت است و بایستی به سمت مهارت جامعه محور حرکت کنیم.
وی با اشاره به سخن مقام معظم رهبری که تفکر اینکه همه جوانان باید دانشگاهی باشند تفکر باطلی است اظهار کرد: بایستی به فرزندان این مرز و بوم برای شکوفایی استعداد های آنان و به ویژه در حوزه مهارت کمک کنیم و در صورت نیاز آنان را به سمت دانشگاه سوق دهیم و بیشتر به سمت پنجه های کار آمد حرکت کنیم.
رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور بیان داشت: برای دادن نقش ملی به استان ها در هر استان یک و یا دو دپارتمان تخصصی متناسب با ظرفیت ها و قابلیت های هر استان تشکیل خواهد شد تا به خوبی اهداف سازمان آموزش فنی و حرفه ای را عملیاتی نمایند.
وی در پایان با اشاره به اهمیت فراگیری آموزش های فننی و حرفه ای در توسعه و ثبات صنایع گفت: بایستی در هنگام اعطای مجوز به مراکز صنعتی کوچک و بزرگ حتما پیوست نیروی انسانی ماهر نیز ضمیمه آنها باشد و الزامی شود تا همزمان با راه اندازی و افتتاح مرکز صنعتی، سازمان آموزش فنی و حرفه ای نیز نیروی ماهر را در اختیار صنعت قرار دهد که این امر در جهت صیانت از سرمایه های ملی است.
  • گروه خبری : اخبار استان,اخبار حوزه مدیریت
  • کد خبر : 84379
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب