شعار سال
چهارشنبه 17 بهمن 1403
  • 1394/10/20 - 09:00
  • - تعداد بازدید: 889
  • - تعداد بازدیدکننده: 39
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
دکتر کوشکی در سمینار ارزیابی توانمدی های فردی و سازمانی در شیراز:

بیشتر فارغ التحصیلان دانشگاهی جذب بازار کار نمی شوند

نخستین سمینار ارزیابی توانمندی های فردی و سازمانی در سالن حکت دانشگاه شیراز برگزار شد.در این همایش، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای فارس در سخنانی با بیان این که پیوندی عمیق و قابل درک بین آموزش و اشتغال وجود دارد، این دو پدیده را به مثابه دو سوی یک معادله توصیف کرد و ....

نخستین سمینار ارزیابی توانمندی های فردی و سازمانی در سالن حکت دانشگاه شیراز برگزار شد.
محمد امین مودت دبیر اجرایی این سمینار در گفت وگو با روابط عمومی آموزش فنی و حرفه ای فارس گفت: این سمینار به دنبال تبیین این موضوع است که در مقوله انتخاب شغل، سبک های رفتاری افراد مدنظر قرار گیرد و بر اساس فاکتور های رفتاری و شخصیتی که در فرد وجود دارد مناسب ترین شغل به او معرفی شود.
در این همایش، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای فارس در سخنانی با بیان این که پیوندی عمیق و قابل درک بین آموزش و اشتغال وجود دارد، این دو پدیده را به مثابه دو سوی یک معادله توصیف کرد و گفت: بر اساس ایجاد هر نامساوی این معادله به نوعی باعث بروز یک بحران می شود بدین معنی که اگر ما آموزش داشته باشیم ولی منجر به اشتغال نشود یک طرف معادله خراب می شود و اگر اشتغال بدون آموزش هم داشته باشیم شاهد نارسایی های دیگری خواهیم بود.
دکتر کوشکی با تاکید بر این که هر فعالیت منجر به توسعه نیروی انسانی دارای ارزش می باشد تصریح کرد: در این میان آموزش نقش بسزا و قابل توجهی را برعهده دارد به طوری که اگر به کشور های توسعه یافته نگاه کنیم می بینیم که به رغم محرومیت آن ها از منابع متخصص و آموزش دیده، ارزش افزوده بالایی را برای خود ایجاد کرده اند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به مساله بیکاری فارغ التحصیلان اشاره کرد و گفت: براساس تحقیقات انجام شده بخش کوچکی از فارغ التحصیلان دانشگاهی جذب بازار کار می شوند و بیشتر آن ها پس از فارغ التحصیلی به خیل بیکاران قبلی می پیوندند.
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای فارس با اذعان بر این که بیکاری آسیب های اجتماعی گوناگونی را به دنبال می آورد خاطر نشان کرد: ما با معضل بیکاری مواجه هستیم و بدتر از بیکاری، نرخ بالای آن در استان فارس است.
کوشکی، حلقه مفقوده اشتغال به ویژه در میان فارغ التحصیلان را مقوله مهارت و کارآفرینی اعلام کرد و گفت: بدون شک اگر دانش آموزان و دانشجویان ما همزمان با تحصیل به یک یا چند مهارت مسلط نشوند و اصول و قوانین کارآفرینی، ریسک پذیری و اعتماد به نفس را فرا نگیرند، در مسیر اشتغال و زندگی خود با شکست مواجه خواهندشد.
کوشکی با طرح این پرسش که نقش مهارت و مهارت آموزی در اشتغال چیست ابراز داشت: مهارت در واقع ترکیب دانش علمی با توانایی، هوش، تخصص و هنر فردی است و مهارت آموزی نیز کوششی است که به تغییر رفتار و افزایش اثر بخشی منجر می شود بنابراین چگونه می توان انتظار داشت فرد بدون مهارت کافی، در شغل خود موفق باشد.
وی با تاکید بر ضرورت توجه به مقوله آموزش های مهارتی خاطر نشان کرد: رشد و توسعه کشور ها به میزان قابل توجهی به رشد و توسعه آموزشی آن ها بستگی دارد و مهم ترین بخش های آموزش هر کشور، بخش آموزش های مهارتی آن است، بنابراین ضرورت دارد برای دستیابی به رشد بیشتر به مهارت های آموزشی بیش از گذشته توجه شود.
سهراب مختاری، مدیر کل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دکتر نوذری، استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج و رییس کمیته کارکنان انجمن مدیریت منابع انسانی ایران از دیگر سخنرانان این همایش بودند.
  • گروه خبری : اخبار استان
  • کد خبر : 51197
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب