شعار سال
شنبه 29 اردیبهشت 1403
  • 1402/12/15 - 11:46
  • - تعداد بازدید: 53
  • - تعداد بازدیدکننده: 48
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

توسعه دیپلماسی مهارتی ایران تا قلب اتریش و یونیسف

نشست سه جانبه «مهرداد عظیمی» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و «ولف دیتریش هایم» سفیر کشور اتریش و «رابین ناندی» نماینده و رئیس دفتر یونیسف در ایران

توسعه دیپلماسی مهارتی ایران تا قلب اتریش و یونیسف

 با هدف توسعه دیپلماسی مهارت، سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور، امروز میزبان سفیر اتریش و نماینده صندوق ملل کودکان (یونیسف) در ایران بود.

در نشست سه جانبه «مهرداد عظیمی» معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور و «ولف دیتریش هایم» سفیر کشور اتریش و «رابین ناندی» نماینده و رئیس دفتر یونیسف در ایران، درباره گسترش و توسعه فعالیت‌های مشترک آموزشی و مشاوره‌ای فنی و حرفه ای، تقویت همکاری و تلاش برای توسعه مهارت‌های آینده و فناوری‌های پیشرفته، برگزاری مسابقات مهارت در سطوح ملی و بین المللی و حضور مؤثر آموزش‌های مهارتی در صنایع و بنگاه‌های اقتصادی در راستای برنامه هفتم توسعه ایران و برنامه‌ی توسعه سازمان ملل (2027-2023 ) بحث و تبادل نظر شد.

ظرفیت های کم نظیر ایران برای مهارت آموزی
دکتر عظیمی در این نشست با اشاره به فعالیت 658 مرکز دولتی، بیش از22 هزار آموزشگاه آزاد، فعالیت بیش از 5 هزار مربی در بخش دولتی و 30 هزار در بخش خصوصی، گفت: با این ظرفیت کم‌نظیر، همکاری مشترک با کشورهایی چون اتریش و صندوق ملل کودکان (یونیسف)، می‌تواند به تحقق برنامه‌های سازمان از جمله تربیت نیروی ماهر بنگاه‌های بزرگ صنعتی و اقتصادی کمک کند.
وی با بیان اینکه برخی کشورهای همسایه برای تأمین نیروی کار ماهر در حوزه نفت، گاز و پتروشیمی به آموزش‌های فنی و حرفه ای نیاز دارند، گفت: تعاملات گسترده‌ای با کشورهای دنیا به وجود آمده است و هم اکنون از چند کشور آفریقایی، مهارت جویان در مرکز تربیت مربی و سایر مراکز آموزشی ایران، آموزش‌های لازم را فرا می گیرند.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه یکی از مهم‌ترین ابزارهای توسعه دیپلماسی مهارت و معرفی استعداهای ناب ایرانی، حضور پرقدرت در مسابقات مهارت بین المللی است، گفت: در این زمینه برای برگزاری اردوهای آماده سازی و مسابقات بین المللی با مشارکت کشور اتریش، آمادگی کامل داریم.
عظیمی همچنین به اهمیت تحولات تکنولوژیکی و گرایش دنیا به فناوری‌های مهارت پایه اشاره کرد و گفت: با توجه به رایزنی‌های گسترده در ماه‌های اخیر و ارتباطاتی که وزارت امور خارجه برای گسترش مهارت‌آموزی در فراتر از مرزهای ایران ایجاد می کند، علاقه مندیم از تجارب و توان ظرفیت‌های کشورهای موفق استفاده کنیم.
توجه ویژه به گروه‌های هدف از جمله مهارت‌آموزی افراد دارای معلولیت، بازماندگان از تحصیل، کودکان کار و ... از دیگر موضوعاتی بود که رییس سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور به آن اشاره کرد.
وی با اعلام پیشنهاد ایجاد کارگروه سه‌جانبه‌ی این سازمان و کشور اتریش و یونیسف، بیان کرد: با ایجاد کارگروه سه جانبه و باتوجه به پی‌گیری های صورت گرفته بعد از تصویب برنامه هفتم که مجلس مکلف شد در بازه زمانی 3ماهه سند برنامه را تکمیل کند، این فرصت استثنائی را باید در راستای توسعه دیپلماسی مهارت، مغتنم بشماریم.
  • گروه خبری : اخبار استان,اطلاعیه های مهم,اخبار معاونت اداری و پشتیبانی,اخبار حوزه مدیریت
  • کد خبر : 111170
کلمات کلیدی
زهره غلامی
خبرنگار

زهره غلامی

سایر پیوندها
تنظیمات قالب
گفتگو انلاین

سامانه ی گفتگوی آنلاین