حضور افکاری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس در نشست شورای اداری روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان فارس
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس با ارائه گزارش کمی از وضعیت نرخ بیکاری ،نرخ اشتغال و نرخ جمعیت فعال اقتصادی استان و اشاره به رتبه استان فارس در این حوزه ها در سطح کشور ،افزود:متاسفانه استان فارس از نرخ بیکاری قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی و دارای تحصیلات عالی برخوردار است که مشخصا" ریشه عمده بسیاری از این بیکاری ها تحصیلات عالی فاقد مهارت می باشد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس:
در نشست شورای اداری روسای مراکز آموزش فنی و حرفه ای استان فارس،افکاری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس حضور یافت.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی فارس با ارائه گزارش کمی از وضعیت نرخ بیکاری ،نرخ اشتغال و نرخ جمعیت فعال اقتصادی استان و اشاره به رتبه استان فارس در این حوزه ها در سطح کشور ،افزود:متاسفانه استان فارس از نرخ بیکاری قابل توجهی از فارغ التحصیلان دانشگاهی و دارای تحصیلات عالی برخوردار است که مشخصا" ریشه عمده بسیاری از این بیکاری ها تحصیلات عالی فاقد مهارت می باشدکه بهترین راهبرد در این راستا تقویت ساختار آموزش های مهارتی همراه با یک توزیع مناسب در سطح استان می باشد ،وی در همین راستا اظهار داشت : بعد تکمیلی آموزش های دانشگاهی دستیابی به مهارت های ویژه و تخصصی مبتی بر نیاز بازار کار است که این مسیر می تواند نرخ بیکاری استان را تا میزان قابل توجهی کاهش یابد.
افکاری نسبت به حمایت از پروژه های عمرانی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس در راستای تحقق این هدف مهم تاکید ورزید .
نظر دهید