مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس :
طرح " هر مرکز آموزشی، مولد یک گیاه داروئی " به ابتکار اداره کل آموزش فنی وحرفه ای استان اجرائی میگردد
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای فارس ، دکتر کوشکی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس، دکتر والی رئیس پردیس شرکتهای دانش بنیان استان و هیات همراه از کارخانه گیاهان داروئی شیرین دارو در شیراز بازدید بعمل آورده و در راستای تدوین و عملیاتی نمودن تعاملات چند جانبه گفتگو و تبادل نظر نمودند.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی وحرفه ای فارس ، دکتر کوشکی مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس، دکتر والی رئیس پردیس شرکتهای دانش بنیان استان و هیات همراه از کارخانه گیاهان داروئی شیرین دارو در شیراز بازدید بعمل آورده و در راستای تدوین و عملیاتی نمودن تعاملات چند جانبه گفتگو و تبادل نظر نمودند.
مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای فارس در این بازدید ضمن ابراز خشنودی از حضور در جمع مدیران و کارکنان فعال در یکی از عمده ترین کارخانجات گیاهان داروئی کشور در شیراز افزود که این استان در امر ارائه آموزشهای مهارتی یکی از استانها بزرگ و پیشرو در کشور بشمار میآید که از ظرفیت آموزشی در 52 مرکز آموزش فنی وحرفه ای در بخش دولتی و 812 آموزشگاه فنی و حرفه ای آزاد در بخش خصوصی برخوردار است.
کوشکی ماموریتها و رسالت ذاتی و سیاست های راهبردی سازمان آموزش فنی و حرفه ای کشور و این اداره کل را در راستای اشتغالزائی و مهارت آموزی تشریح و تبیین نموده و افزود که آموزشهای مهارتی از جمله آموزشهای فراگیر در سطح کشور میباشد که از جوامع هدف متنوعی اعم از دانشجویان و دانشگاهیان، صنایع و صنوف، روستائیان و عشایر، زندانها و پادگانها، حوزه آسیب های اجتماعی و نیز شامل آموزشهای تحت تفاهم نامه های دوجانبه با ادارات، نهادها و دستگاههای اجرائی کشور و استان میباشد.
ایشان در ادامه به طرح ابتکاری اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان اشاره نمود و افزود که بی تردید به پشتوانه صنایع و صنوف بویژه کارخانجات عمده ای همچون شیرین دارو طرح " هر مرکز آموزشی، مولد یک گیاه داروئی " که به به ابتکار این اداره کل میباشد از ابتدای سال آتی در سطح استان اجرائی میگردد. ایشان در ادامه تشریح کرد که در هم اکنون در حال طراحی مدلی برای آموزش کشاورزان و مرتع داران در سطح استان با هدف کاشت، داشت و برداشت اصولی گیاهان داروئی همراه با آموزش استفاده از فن آوری در راستای فرآوری این محصولات همراه با ایجاد ارزش افزوده هستیم که بی تردید همراهی شرکت های دانش بنیان در این زمینه و خرید تضمینی محصولات توسط کارخانه شیرین دارو میتواند به این طرح کمک های شایانی نماید و بی تردید این امر نماد بارز تبلور اقتصاد مقاومتی در استان خواهد بود.
کوشکی استفاده از ظرفیت زمین های بلا استفاده مراکز استان در راستای کاشت گیاهان داروئی از جمله گیاه شیرین بیان را از برنامه های تکمیلی این اداره کل در این طرح دانست.
در ادامه این بازدید سیاه تیری نائب رئیس کارخانه شیرین داروی شیراز از برقراری تعامل با اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان و نیز پردیس شرکت های دانش بنیان در راستای استفاده از ظرفیت های استان در راستای کاشت اصولی و مبتنی بر استاندارد گیاهان داروئی ابراز خورسندی نموده و افزود که این کارخانه در قالب یک شرکت چند ملیتی در سطوح ملی و بین المللی فعالیت مینماید که طی چهار دوره مفتخر به کسب عنوان "صادر کننده نمونه ملی" بوده و در حال حاضر 99 درصد از تولیدات خود را به کشورهای دنیا صادر مینماید.
در ادامه دکتر والی رئیس پردیس شرکتهای دانش بنیان استان نیز از تعامل بین دستگاهی در این حوزه استقبال نموده و افزود که پردیس شرکتهای دانش بنیان اساسا مسیر تکامل خود را به پشتوانه تعاملات بین دستگاهی طی میکند و این برای هر سه مجموعه یک فرصت بشمار میآید. ایشان یکی از نیازهای عمده شاغلین این شرکت ها را استفاده از فرصت آموزشهای مهارتی دانست و افزود که در این راستا حضور اداره کل آموزش فنی وحرفه ای در تقویت بنیه مهارتی شاغلین در این شرکت ها بعنوان یک فرصت کم نظیر بشمار میاید.
گفتنی است در پایان این نشست مقرر گردید که کارگروه مشترکی با حضور کارشناسان سه مجموعه تشکیل گردد و سهم فعالیت هر مجموعه در قالب یک طرح تفصیلی تشریح و تبیین گردد.
نظر دهید