مبادله تفاهمنامه محرومیتزدایی مابین شورای شهر شیراز و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس، شورای شهر شیرار در راستای محرومیت زایی از مناطق مختلف این کلانشهر و ایجاد فضای همافزایی و همبستگی میان دستگاه ها برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تفاهمنامه همکاری مشترک سه جانبه با دستگاههای خدماتی، حمایتی، خیرین و بخش خصوصی امضا کرد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس، شورای شهر شیرار در راستای محرومیت زایی از مناطق مختلف این کلانشهر و ایجاد فضای همافزایی و همبستگی میان دستگاه ها برای توانمندسازی زنان سرپرست خانوار، تفاهمنامه همکاری مشترک سه جانبه با دستگاههای خدماتی، حمایتی، خیرین و بخش خصوصی امضا کرد.
توسعه خدمات اجتماعی، پرورش روحیه اعتماد به نفس و استقلال شخصیت، تقویت احساس کرامت انسانی، پرورش متعادل عواطف انسانی و هم زیستی مسالمتآمیز، ایجاد فضای تفکر و اندیشه، هدایت استعدادها، تزکیه و تهذیب نفس، روابط خانواده، تحقق بخشی به عدالت اسلامی، پیگیری روند پرهیز از رسوم خرافی در مناطق محروم، ترویج سبک زندگی ایرانی-اسلامی، تامین سلامت جسمی و بهداشت روانی و ...از جمله اهداف مشترک ارائه شده در این تفاهم نامه است.
طاهری، رئیس شورای شهر شیراز در آیین انعقاد این تفاهمنامه ها با بیان اینکه هم افزایی و همکاری مشترک دستگاهها و مجموعههای همراه در بحث توانمندسازی زنان را به فال نیک میگیریم و مطمئن هستیم با اراده شکل گرفته میتوان در کنار محرومیت زایی، آسیبهای اجتماعی را نیز کاهش داد، گفت: اصل تفکر این گردهمایی بسیار مبارک است و انرژی مثبتی را برای در کنار هم قرار گرفتن به وجود آورده است.
او تاکید کرد: باید تلاش کنیم این فضای همکاری روز به روز گسترش یافته و با اندازهگیری و رصد لحظه به لحظه اهداف، به سمت تحقق کامل تفاهم نامه حرکت کنیم.
رئیس کمیته محرومیتزدایی شورای شهر شیراز نیز با بیان اینکه توانمندسازی باید به عنوان یک عملکرد اجتماعی موجب افزایش مشارکت مردم و سازمانها شود، گفت: در سایه توانمندسازی میتوان عدالت و مساوات اجتماعی را محقق و زمینه بهبود معیشت خانواده و ارتقاء جامعه را فراهم کرد.
سیده مریم حسینی مهمترین وظیفه همه اقشار توانمند را مشارکت در امر سرمایه گذاری با رویکرد توانمندسازی برای شهر عنوان کرد و گفت: باید با بینش و بصیرت عمیق، دانش و معرفت به دنبال بکارگیری توان اقشار در امور جامعه باشیم و به مشارکت در شهر به عنوان سرمایه نگاه کنیم. یکی از گروههایی که در بحث توانمندسازی به صورت خاص باید در جامعه هدف قرار گیرد، زنان سرپرست خانوار هستند که باید در کنار توانمندسازی آنان، ارزش خانواده و تعالی آن در جایگاه خود نیز حفظ شود.
حسینی عنوان کرد: در بحث توانمندسازی تاکید بر فقر زدایی و توسعه پایدار انسانی است و در این رویکرد توانمندسازی افشار ضعیف جامعه و محلات کمتر برخوردار در اولویت قرار دارند.
او یادآور شد: معتقدیم که باید به زنان سرپرست خانوار به عنوان سرمایه و داراییهای مهم اجتماعی نگاه کنیم و با کشف تواناییهایی درون آنها، به دنبال تقویت و افزایش ظرفیتها و بهرهمندی از استعدادها باشیم.
رئیس کمیته محرومیت زدایی شورای شهر شیراز عنوان کرد: برای موفقیت در امر توانمندسازی باید به صورت جامعه محور و اجتماع محور پیش رفت و از پروژه محوری پرهیز کنیم.
حسینی در ادامه با ارائه گزارشی پیرامون پراکندگی زنان سرپرست خانوار در محلات مختلف شیراز و مناطق هدف در بحث محرومیت زدایی، گفت: با استفاده از ظرفیت دستگاههای مختلف، گروههای جهادی و مساجد به دنبال آموزش، آگاهی بخشی، راهاندازی صنایع کوچک خانگی و کارگاههای مهارت اموزی و اشتغال افزایی هستیم.
او خاطرنشان کرد: این برنامه در پنج قسمت با محوریت شناسایی، هماهنگی، حمایت، مهارتآموزی و توانمندسازی دنبال خواهد شد.
در پایان رهام کیائی، مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس بیان کرد: افزایش دانش و مهارت های عمومی و تخصصی نیروی کار از ضرورت ها و زامات رشد و توسعه اقتصادی کشور است که این مهم در سایه تجمیع ظرفیت های بین بخشی و هم افزایی در راستای اثربخشی آموزش های مهارتی بیش از پیش محقق خواهد شد. از آنجا که در سال جاری که بنا به فرمایش مقام معظم رهبری (مدظله العالی) به نام تولید، دانش بنیان، اشتغال آفرین مزین گردیده است در راستای کیفی سازی فرآیندهای تولید و دانش بنیان سازی امور و نیز توسعه بسترها و فرصتهای اشتغال پایدار نظر به ضرورت پرداختن به حوزه های مرتبط با آسیب های اجتماعی و توانمندسازی زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار این تفاهمنامه در مسیر اجرای عدالت اجتماعی پایدار، بین شورای اسلامی شهر شیراز، شهرداری شیراز و اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان فارس منعقد می گردد.
نظر دهید