شعار سال
یکشنبه 14 بهمن 1403
  • 1399/05/08 - 09:55
  • - تعداد بازدید: 354
  • - تعداد بازدیدکننده: 93
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
نماینده مردم شهرستان‌های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند در بازدید از مرکز فیروز آباد:

مهارت‌آموزی سرآغاز فرصت‌های شغلی است

نماینده مردم شهرستان‌های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: تربیت صنعتگر و مهارت‌آموزی، کلید اشتغالزایی و سرآغاز فرصت‌های شغلی است. به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس به نقل از خبرگزاری فارس از فیروزآباد، محمدمهدی فروردین در بازدید از مرکز آموزش...

نماینده مردم شهرستان‌های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند گفت: تربیت صنعتگر و مهارت‌آموزی، کلید اشتغالزایی و سرآغاز فرصت‌های شغلی است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای فارس به نقل از خبرگزاری فارس از فیروزآباد، محمدمهدی فروردین در بازدید از مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان فیروزآباد، که به مناسبت هفته ملی مهارت انجام شد اظهار داشت: آموزش‌های فنی و حرفه‌ای از ابزار مهم تربیت نیروی انسانی به شمار می‌رود که با ارائه مهارت به فراگیران، آنها را برای ورود به دنیای کسب‌وکار آماده می‌سازد.
وی افزود: تربیت نیروی کار ماهر برای بازار کار از یک‌سو همچنین ایجاد فرصت شغلی با آموزش‌های ارائه‌ شده از سویی دیگر باعث ایجاد خلاقیت و در نتیجه شغل برای افراد خواهد شد.
نماینده مردم شهرستان‌های فیروزآباد، قیروکارزین و فراشبند ادامه داد: مهارت زایی نقش مهمی در رونق اشتغال و کارآفرینی موثر در توسعه پایدار دارد اما امروز بخش عظیمی از فارغ‌التحصیلان به دلیل عدم مهارت بیکار هستند.
فروردین اضافه کرد: مهارت‌های تخصصی یا حرفه‌ای، افراد را برای احراز شغل و کسب‌وکار آماده و یا کارایی آنان را در انجام کار افزایش می‌دهد.
وی اظهار داشت: امید است با حضور در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس، گام‌های مؤثری در جهت ارتقا و رفع مشکلات و دغدغه‌های این سازمان و مراکز فنی و حرفه برداشته شود.
آموزش ۱۲۰ هزار نفر ساعت در چهار ماهه نخست سال
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان فیروزآباد نیز اظهار داشت: مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فیروزآباد با در اختیار داشتن ۱۱ کارگاه آموزشی در بخش دولتی و ۱۳ آموزشگاه فعال در بخش خصوصی در حال ارائه آموزش‌های مهارتی در گروه‌های صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی به خواهران و برادران در رده‌های سنی ۱۳ سال به بالا است.
غلامرضا محمدی فرد افزود: این مرکز در بخش دولتی در چهار ماهه نخست سال جاری با بیش از ۲۰ حرفه آموزشی جهت ۲۴۰ نفر معادل ۱۲۰ هزار نفر ساعت با اجرای آموزش در گروه‌های فوق‌الذکر در خدمت عموم مردم بوده است.
وی ادامه داد: این آموزش‌ها بیشتر در قالب فیلم‌های آموزشی کوتاه‌مدت به‌صورت آموزش مجازی با توجه به شرایط شیوع بیماری کرونا انجام‌ شده است.
محمدی فرد اضافه کرد: آموزش‌های مرکز با همکاری دستگاه‌های مختلف در قالب انعقاد تفاهم‌نامه‌ همکاری از جمله جهاد کشاورزی، کمیته امداد، زندان، دانشگاه‌ها، بسیج سازندگی و مناطق نظامی انتظامی ، به‌ منظور تقویت نهضت مهارت‌افزایی در تیم‌های سیار و ثابت شهری، مناطق روستایی و عشایری، کمپ‌های ترک اعتیاد، ندامتگاه‌ها، دانشگاه و مناطق حاشیه شهر در راستای کاهش آسیب‌های اجتماعی و با هدف ایجاد اشتغال پایدار ارائه شده است.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فیروزآباد اظهار داشت: با توجه به نامگذاری سال جهش تولید و تأکید مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از چرخه تولید در کشور، تصمیم داریم با اتکا به نیروهای انسانی موجود که مجهز به ظرفیت بالای فنی بوده همچنین ایجاد کارگاه‌های جدید از طریق تجهیز فیزیکی مرکز به تحقق شعار سال یعنی جهش تولید که درواقع یکی از اهداف و برنامه‌های مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای بوده، برسیم.
وی گفت: از این‌ رو اعتقاد داریم که آموزش‌های مهارتی در کنار کسب دانش نظری منجر به پیشرفت در عرصه‌های مختلف می‌شود.
محمدی فرد خاطرنشان کرد: همیشه افراد دارای مهارت در جامعه و زندگی شخصی به‌مراتب با مشکلات کمتری از نظر اشتغال و معیشت مواجه هستند و نیاز است که تمام دست‌اندرکاران با هم فکری و همراهی بیش‌ از پیش تفکرات کارآفرینی، مهارت افزایی و آموزش فنون در مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای را پررنگ‌تر کرده تا زمینه توسعه اقتصادی و کاهش آسیب‌های اجتماعی فراهم شود.
رئیس مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای فیروزآباد تصریح کرد: در همین راستا در بهمن‌ ماه ۹۸ کارگاه مدرن انرژی خورشیدی با استفاده از توان علمی و عملی مربیان مرکز تجهیز و راه‌اندازی شد.
  • گروه خبری : اخبار استان,اخبار حوزه مدیریت
  • کد خبر : 84064
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

سایر پیوندها
تنظیمات قالب